лого Плувен клуб Инвиктус, град Плевен

Информация

гр. Плевен ул. Иван Вазов 46

info@aquacenterpleven.com

посещения: 6 035

Свали

За Контакти

Спорт и развлечение Водни спортове

Описание:

 Плувен клуб "Инвиктус", град Плевенаква център

Aqua center Плевен – Плуване в Плевен – обучение и тренировки за деца, начинаещи, възрастни и напреднали. Ние предлагаме възможност за спортуване независимо от сезона – плувната база е покрита, постоянна температура на водата 28 градуса, страхотна атмосфера и професионалисти, които да се грижат за вашата безопасност и обучение.

Освен, че плуването е подходящо за всяка възраст, то ангажира всички мускули без да ги натоварва агресивно и да причинява болки, разтоварва психиката и намалява стреса. Децата и възрастните, които плуват се радват на по-добро здраве и се чувстват по релаксирани, в сравнение с хора, водещи заседнал начин на живот.

 

Треньори по плуване:

 

Кирил Бъчваров

треньор плуване

Председател и основател на ПК Инвиктус. Професионален треньор по плуване с индивидуален подход и стриктно отношение към спорта. Състезава се при ветерани за ПК Инвиктус в дисциплини свободен стил, бруст и бътерфлай. Завършил Професионален колеж по спорт и здраве със специалност „Треньор по плуване“. Изучава магистратура „Високо спортно майсторство“ с профил плуване в НСА.
За повече информация – Кирил Бъчваров, тел: 0889 473 999

 

Maia-Cvetanova

Мая Цветанова

треньор плуване

Треньорът с най – дългогодишен опит в работата с деца и подготовка на спортисти и състезатели по плуване в екипа на ПК Инвиктус. Завършила ВИФ „Г. Димитров“ (НСА) със специалност „Треньор по плуване“. Треньор първо в Спартак Плевен, а след това и в Спортно училище „Г. Бенковски“ – Плевен. Състезател от 71-ва година, продължава да се състезава и сега като ветеран за ПК Инвиктус в дисциплини гръб и бътерфлай.

 

 

 

Vania-Baltakova

Ваня Балтакова

треньор плуване

Изключителен професионалист в работата с деца и подготовка на състезатели по плуване със стаж повече от 20 години. Тя самата се състезава от 9 годишна възраст в дисциплини свободен стил, бътерфлай, съчетано плуване и продължава да се състезава при ветерани за ПК Инвиктус. Завършва Спортно училище „Г. Бенковски“ – Плевен, а след това и ВИФ „Г. Димитров“ (НСА) със специалност „Треньор по плуване“.

 

Nikolai-Hristov

Николай Христов

треньор плуване

Треньор по плуване с опит повече от 10 години. Притежава приятелски, но и строг подход към учениците си. Професионалист, както в началното обучение, така и в подготовката на напреднали спортисти. Утвърдил е мястото си в ПК Инвиктус чрез постиженията на тренираните от него деца. Завършил Професионален колеж по спорт и здраве със специалност „Треньор по плуване“. Състезава се, като ветеран за ПК Инвиктус.

 

 

 

Иван Летов

Иван Летов

треньор плуване

Специалист по спортна мотивация и работа с деца на различна възраст. Развива подготовката им като спортисти и състезатели. Завършил Професионален колеж по спорт и здраве със специалност „Треньор по плуване“. Състезател за ПК Инвиктус, при ветерани в дисциплини свободен стил и бътерфлай.

 

Емил Радулов

Емил Радулов

треньор плуване

Най-бързо развиващият се член на екипа на ПК Инвиктус. Работи с деца от различна възраст, като групите му се развиват бързо и професионално. Учи се на треньорска дейност повече от две години от професионалните членове на екипа и усвоява знанията с много разбиране и лична мотивация, като едновременно учи в НСА със специалност „Треньор по плуване“. Той е общителен и с отговорността, с която подхожда към работата си печели уважението на своите ученици, техните родители и целия екип.

 

 

Контакти:

АДРЕС: гр. Плевен, ул. "Иван Вазов" № 46
моб.: 0886 079 559

Споделете:

Подобни фирми