лого ВиК-SOS

Информация

гр. София

sos-remonti@abv.bg

посещения: 771

Свали

За Контакти

Други Строителство Монтажна и ремонтна дейност

Описание:

Нашия екип на ВиК-SOS е предпочитания партньор за отстраняването на аварии и извършването на услуги по Вашата ВиК инсталация.

Ние разполагаме с множество квалифицирани водопроводчици за извършване на спешни ВиК услуги с високо качество на достъпни цени за гр. София и района. Ние реагираме в рамките на час при свободен екип :

ВиК-SOS Услуги

 

Екипа на ВиК-SOS е част от групата SOS-ремонти, които са лидери с над 20 годишен опит във вътрешните ремонти на къщи, апартаменти и офиси предимно в гр. София и района, но също така и не малък брой завършени обекти в други области на страната, основно в туристическия бранш. Нашите екипи са винаги на Вашите услуги.

За екипа на ВиК-SOS е важно всеки ремонт, рециклиране или изграждане на нова ВиК инсталация, да бъде извършен на първо място от квалифицирани служители и на второ само с реномирани ВиК части, който ще значат дълъг живот на вашата водопроводна или канализационна инсталация, защото всяка неупотребена капка вода по направление е прахосване на един от най-важните ресурси.ВиК-SOS услуги

Винаги изисквайте от своя водопроводчик /представител на ВиК-SOS/ визитна картичка, с която ще можете да се възползвате от 5 до 10 % отстъпка при извършване на следваща ремонтна услуга на Вашия адрес. Ако не разполагате с визитка, но сме посещавали вашия адрес не се колебайте да заявите горното на нашия оператор.

Споделете:

Подобни фирми