лого Професионално почистване Deni Clean град София

Информация

град София

denicleanbg@gmail.com

посещения: 3 310

Свали

За Контакти

Услуги Почистване

Описание:Професионално почистване Deni Clean град СофияНашата фирма за професионално почистване е създадена през 2007 година. Целта ни бе да предложим услуга, коята да задоволи нуждите както на търговски обекти и офиси, така и на частни домове. През следващите години работа за нашите клиенти ние успяхме да изградим такъв модел на работа, който да удовлетворява и двете страни. Установихме, че нашата гъвкавост и прилежност са високо ценени от всичките ни клиенти.
 
 

История на фирмата: Ние започнахме от 2007 година да развиваме своята дейност в началото с машини за почистване на твърди подове, мощни прахосмукачки и екстракторни машини за изпиране на мокети, килими, матраци и мека мебел на място. Почистването изисква много знания при прилагането на различни методи, препарати за почистване, машините за почистване, схемата и реда на почистване, затова и ние непрекъснато се обучаваме чрез трупане на знания и опит в правилното почистване.
 
 

НАШИТЕ УСЛУГИ В ПОЧИСТВАНЕТО


Абонаментно почистване на офиси – преди или след работно време, ежедневно, като офиса е почистен, освежен и ароматизиран и подготвен за спокойна и приятна работа на нашите клиенти.

Основно почистване на офиси и магазини – един или два пъти годишно, което влиза и в договорите ни за почистване

Почистване на обществени сгради и домове след ремонт - включва почистване на подове с еднодискови машини, идеално почистване на бани и санитарни помещения, изпиране на място на мокети, килими и дивани, машиннно почистване на вертикални щори от плат.

Основно почистване на домове – идеално измиване на прозоци, перфектно почистване на бани- тоалетни, душ кабини, вани, забърсване и дезинфекция на кухни и накрая прахосмучене и измиване на подове- ние се гордеем с нашето идеално комплексно почистване!

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Повече информация за нас може да откриете и на официалния ни Уеб сайт, като кликнете на снимката

 

Телефони за връзка:
0888 304 769
0899 893 450
E-mail:
denicleanbg@gmail.com


Споделете: