лого МОТИВ - ЕДУ ООД

Информация

ул. „Възраждане“ 1А, 8000 Бургас Център, Бургас

motive.school@gmail.com

посещения: 3 698

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Образование Частни училища

Описание:

Езиков център "Мотив" предлага езикови курсове по английски, руски и испански език за възрастни и деца. 

Училище за чужди езици "Мотив" е създадено през 2012 година.

Внимателно подбраните учебни системи, множеството допълнителни материали и събития, интерактивният начин на обучение, нестандартните методи и вниманието, с което се отнасяме към всеки детайл, ще ви помогнат с лекота да усвоите чуждия език и да го почувствате като свой.

В часовете се работи върху 4-те основни умения: четене, писане, говорене и слушане. Целта ни е учебният процес да бъде приятен, интересен и забавен и в нито един момент да не се усеща като бреме.

Най-малките ни възпитаници развиват своята фина моторика, въображението, вниманието и паметта си. Занятията се провеждат в среда, приятна за малки и големи; в атмосфера, която предразполага да се отпуснете и да взаимодействате максимално с преподавателя, съучениците и самия език.

Обучението при нас е съобразено с езиковите нива в Общата европейска езикова рамка и се осъществява чрез най-новите учебни системи на водещи издателства като Oxford university press, Longman, Macmillan … В резултат на дългогодишния ни опит като преподаватели, сме избрали най-доброто от всички нови и доказали се методики, алтернативни методи на обучение и развитие. Ние ги съчетахме в наш собствен метод, наречен  „мотивация”. Няма невъзможни неща, когато имате мотив!

 

 

Снимка на Motive - училище за езици.

 

Телефон:

0882 21 50 20 / 0893 81 30 13

Работно време:

От Понеделник до Петък - 10:00 - 18:30

Споделете: