лого КО ИН КО - 63 ЕООД

Информация

гр.Стара Загора ул. "Генерал Столетов" 50 ет.1

office@koinko63.bg

посещения: 1 374

Свали

За Контакти

Търговия

Описание:

КО ИН КО 63 - ЕООД

 е водеща фирма в областа на климатизацията - битова и централна.

Фирмата е с доказан опит, изградена от професионалисти със задълбочени познания в областта на изграждането на климатични инсталации и на цялостни решения по осигуряване на оптимален микроклимат в офис сгради, бизнес сгради, телекомуникационни центрове, фруктобази за съхранение на плодове и зеленчуци, компютърни зали, хотели, частни къщи и др.

Винаги в крак с иновациите, ние помагаме на своите клиенти да направят интелигентен избор сред многообразието от предложения като трансформираме и най-сложните технологии в разбираеми и функционални решения.

Ко ин Ко 63 ЕООД работи за успеха и развитието на бизнеса на нашите клиенти, съчетавайки най-новите постижения в системите за добиване на ел. енергия от ВЕИ с нашите професионални услуги.

Ко ин Ко 63 ЕООД непрекъснато инвестира и подобрява компетентността на екипа от предпродажбени специалисти, опитни инженери, професионални мениджъри на проекти и отлични специалисти по поддръжка и обслужване на вече изградените съоражения.

Ко ин Ко 63 ЕООД е с отлична репутация и солиден опит в изпълнението на редица проекти и постоянно доказва, че е надежден и коректен партньор.

Нашета цел е чрез внедряване на най-авангардните технологии, съобразени със спецификата и ограниченията на проекта, да предложим уникално, според нуждите ви, решение което се характеризира с масимум комфорт и ефективност при експлоатацията, на разумна цена.

ПРИ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА:

Климатици
Термопомпи Въздух-Вода
Централна Климатизация
Вентилация
Въздушни Завеси
Управления
Фотоволтаици
Изсушител за Ръце Jet Towel
Влагоуловител
Овлажнители
Соларни Системи
Бойлери и Буферни Съдове
Лъчисто Подово Отопление
WiFi Адаптер

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА КО ИН КО 63 - ЕООД !

Споделете:

Подобни фирми