лого Гуга 92 - Производство на озон

Информация

гр. София, ул.Дружба 1, бл.60, ап.67

orders@guga92.com

посещения: 11 254

Свали

За Контакти

Автомобили и авточасти Производство

Описание:Гуга 92 - производство на озонСистеми за производство и приложение на озон - изключително иновативна технология с многостранно приложение в крак с екологичните тенденции и значим икономически ефект. Доставка и сервиз на оловно-кисели акумулатори за автомобили, мотоциклети, селскостопанска и строителна техника, кари.

 

 

снимка на [node:title]

 

Описание

Гуга 92 ООД е малка семейна фирма, основана през 2004 г. Основател и управител - Павлин Гюров, магистър по информатика, с комплексни познания в няколко различни области. В момента, поради общата икономическа ситуация, наричана от някои криза, фирмата се занимава с няколко разнопосочни дейности. На всички клиенти предлага индивидуално отношение, винаги добра сделка и стопроцентова коректност. Фирмата е позиционирана в София и за това някои от услугите й, като смяна на акумулатор и озонови процедури, са ограничени само за София и региона. Останалите не са. Основните групи продукти, които се предлагат онлайн:

 • GPS навигационни системи за приложение в автомобили, мотоциклети и велосипеди
 • Компютри и компоненти - сървъри, десктопи, лаптопи, монитори, мрежово оборудване и т.н.
 • ТаблетиСистеми за производство и приложение на озон - изключително иновативна технология с многостранно приложение в крак с екологичните тенденции и значим икономически ефект
 • Доставка и сервиз на оловно-кисели акумулатори за автомобили, мотоциклети, селскостопанска и строителна техника, кари, обслужване "пред вратата" - засега само в София и околностите

Това, че някой продукт от горните категории не е показан в този електронен магазин, не означава, че не може да бъде доставен.

 

Озонатор и йонизатор за хладилник

Уредът работи на батерии AA. Поставен в хладилника се включва периодично и произвежда озон (O3) чрез който:

 • Унищожава бактериите и плесените (мухъла) по продуктите и ястията, както и по стените на хладилника.
 • Осигурява свежест и пречи на прехвърлянето на миризма от една храна на друга - например миризма на риба, чесън и др.
 • Значително забавя развалянето на храните, тъй като унищожава бактериите и плесените по тяхната повърхност.
 • Изключително лесен за употреба
 • Не придава своя миризма. 
 • Напълно безвреден и екологично чист - произведеният озон се саморазпада до кислород.
 •  Компактен и удобен: заема място колкото кен 330 ml.
 • Гаранция 2 години.
 • Ръководство за експлоатация на български език.

 

Озонът - свойства:

Озонът (O3) e алотропна форма на кислорода. При стайна температура е светло син газ със силна специфична, леко задушлива, миризма. Озонът е изключително нестабилен химически и се получава от значително по-стабилния кислород под въздействието на ултра-виолетови лъчи или електрически разряд. Веднага след създаването му започва процес на връщане към първоначалното си състояние (кислород), при който се получават свободни, несвързани атоми кислород, които се "опитват" да се свържат със всичко до което се докоснат. В резултат получаваме много силен окислител, който след разпадането си става една от основните съставки на атмосферата - кислорода.

 

 Приложение:

Унищожава всички видове микроорганизми, плесени, гъбички, полени и други, осигурявайки сигурна дезинфекция. дезинфекция и детоксикация на вода за получаване на питейна вода, отстранява също неприятния мирис и оцветяване унищожава молекулите, носещи неприятни миризми - на цигари, домашни любимци, храна и др. третиране на отпадни води. Напълно разгражда карбамида, цианида, пестицидите и др. органични съединения пречистване на водата в басейни, фонтани и др.

 

Получаване

В природата озонът се образува основно високо в атмосферата под влияние на ултравиолетовите лъчи на Слънцето и слънчевата радиация. Там образува т.нар. озонов слой, който от своя страна спира вредните за живота на Земята ултравиолетови лъчи. На малка височина озонът се образува главно при гръмотевични бури, както и вследствие на човешката дейност. На практика всички уреди под високо напрежение произвеждат малки количества озон. В тази си конценрация, обаче, озонът произведен от тях не може да се използва за посочените по-горе приложения. Още повече, че поради краткия си "живот", той не може да бъде натрупан, съхраняван и транспортиран.

 

 Извод:

За да можем да се възползваме от озона, трябва са си го произведем сами, на място, в нужното количество. Генератори за озон Това са уреди, позволяващи Ви да си произведете нужното количество озон на мястото, където ще го използвате. Генераторите са два вида, в зависимост от използваната технология - ултравиолетови лъчи или корона-ефект. Първият вид се използват предимно за лабораторни и медицински цели. Вторият вид - базирани на технологията корона-ефект са по-масови, заради относително по-ниската си цена. Предлагаме уреди с производителност 300mg/h, 1g/h, 2g/h, 5g/h и 10g/h.

 

Акумулатори

Ние ще Ви направим компетентна консултация при избора на нов акумулатор за Вашия автомобил. Ще го доставим в удобно за Вас време и на желаното от Вас място в София и околностите. Ще проверим електро-инсталацията и ще го монтираме на Вашия автомобил. Ще активираме гаранцията от производителя. Ще дадем за рециклиране стария Ви акумулатор и ще Ви освободим от ангажимента към околната среда, съгласно действащата нормативна база Вие: Ще спестите време, защото няма да има нужда да ходите до специализиран сервиз за акумулатори и да плащате за задействане на гаранцията. Ще получите висококачествени стоки и услуги.

 

Контакти:

Павлин Гюров - +359 889 993 995

 

Споделете:

Подобни фирми